Vrhunske i svježe namirnice

Veliki izbor jela

Vrhunska usluga

Mlada smo tvrtka sa velikim entuzijazmom i željom da uspješno poslujemo. Svjesni smo da dobro poslovati znači imati zadovoljnog gosta koji će se rado vratiti tamo gdje je dobro ugošćen.  Osmijeh na Vašem licu nama je veliko zadovoljstvo!
U elegantnom i dobro osmišljenom ambijentu pripremamo tradicionalna jela Hrvatske, a možemo vam ponuditi i jela prilagođena posebnim prehrambenim navikama ili vjerskim običajima.  Redovni  jelovnik upotpunjen je  sezonskom ponudom sa velikim izborom svježih namirnica dok su posebne tjedne i  vikend ponude preporuka restauranta Lav. Prostor je kvalitetno uređen,  klimatiziran i može primiti do  150 gostiju.  Ovakav prostor i ambijent idealni su za organizaciju evenata ili proslave krštenja, pričesti, krizme, manjih svatova, poslovnih domjenaka, karmina i slično. Nudimo i   uslugu cateringa.
Naša poslovna politika je jednostavna. Svi smo mi  jedna velika obitelj, oslonjeni jedni na druge. Radujmo se životu zajedno, budite i Vi dio naše velike i zadovoljne obitelji.